Viborg forstærker forsvaret efter afklapsning

Ungdomslandsholdsspilleren Jacob Dehn Andersen skal i fremtiden være en del af Viborgs bagkæde.

Odense BK, Randers FC, Jacob Dehn Andersen, Mads Agesen Foto: Scanpix/Claus Fisker

Odense BK, Randers FC, Jacob Dehn Andersen, Mads Agesen Foto: Scanpix/Claus Fisker

Tre dage efter 0-4-afklapsningen i superligapremieren mod FC Nordsjælland har Viborg hentet forstærkning til forsvarskæden.

Den 20-årige Jacob Dehn Andersen har mandag sat sin signatur på en toårig kontrakt med de grøn- og hvidblusede efter at have trænet med klubben den seneste uge. Det meddeler Viborg på klubbens hjemmeside.

Den centrale forsvarsspiller, der har 40 ungdomslandskampe for Danmark på bagen, er glad for, at han har fundet en ny klub, efter han senest har repræsenteret Vejle i 1. division.

- Viborg er en god og sund klub med en masse dygtige spillere, og jeg har haft nogle gode træningsdage her i sidste uge. Det har været et mål for mig at komme tilbage til en klub i Alka Superligaen, og jeg er rigtig glad for, at det bliver i Viborg.

- Nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang her, siger Jacob Dehn Andersen, der debuterede i superligaen i foråret 2014 for Randers FC.

Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, vil forløse forsvarsspillerens potentiale.

- Jacob er en ung og spændende forsvarsspiller, der har efterladt et godt indtryk efter sin prøvetræning her. Han er ambitiøs og ærgerrig, og han har en rigtig god attitude, og så kommer han med en god erfaring på trods af sin unge alder, siger cheftræneren.

Jacob Dehn Andersen kommer til at kæmpe med Mikkel Rask, Søren Reese og Jeroen Veldmate om spilletiden i Viborgs centrale forsvar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst