Viborg misser avancement i Champions League

De tredobbelte Champions League-vindere fra Viborg tabte til Zvezda og kan ikke gå videre i turneringen i år.

Viborg misser avancement i Champions League

Pinslerne i Champions League er slut for Viborgs håndboldkvinder, som søndag indkasserede det fjerde nederlag i træk i gruppespillet og dermed ikke længere har mulighed for at avancere til mellemrunden - holdet mangler dog forsat to kampe.

Viborg tabte 17-20 på udebane til russiske Zvezda Zvenigorod, og det danske hold står således noteret for nul point efter fire af de i alt seks gruppekampe.

Chancen for avancement var allerede før kampen forsvindende lille, og de jyske håndboldkvinder havde nok i virkeligheden forspildt den, da de to hold mødtes i sidste uge i Viborg i et opgør, der sluttede 28-27 til russerne.

De danske håndboldkvinder var imidlertid ikke rejst til Rusland for at overgive sig til skæbnen.

Viborg havde godt styr på sagerne i de første 30 minutter, hvor hjemmeholdet kun fik scoret otte mål. De to hold gik til pause med en Viborg-føring på 9-8.

Men efter pausen fik de sløve russere mod på livet igen, mens det stod stille for Viborg, som hurtigt formøblede forspringet til at komme bagud med tre mål.

Viborg HK vandt Champions League-turneringen i både 2009 og 2010, men siden da har holdet end ikke formået at avancere fra gruppespillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.