Viborg-profil: FCK-pres var enormt

Viborg fik ødelagt momentum af skadet anfører, men måtte søndag også erkende, at FCK bare har et bedre hold.

1. september 2013 20:15 - Opdateret 1. september 2013 20:16

Viborg-profil: FCK-pres var enormt

Nogle spillere har mere betydning for et hold end andre. Og i Viborg fandt man søndag ud af, at anfører Mikkel Rask har en ret stor betydning for midtjyderne, der tabte 1-4 til FC København.

Forsvarsspilleren blev nemlig skadet efter et kvarters spil, hvorefter kampen for alvor tippede over til FC Københavns fordel, og mestrene blev altdominerende.

Men Viborg FF's rutinerede venstre back Christopher Poulsen måtte efter kampen også erkende, at det trods alt ikke er tilfældigt, at FC København er danske mestre - sejrstørke eller ej.

- Deres genpres var helt enormt i dag. Men jeg er lidt ærgerlig over, at Mikkel Rask måtte gå ud så tidligt, det ødelagde lidt vores spil. Vi havde nogle gode sekvenser indtil da. Men vi må erkende, at de bare var bedre end os i dag, siger Christopher Poulsen.

Viborg-træner Ove Christensen ærgrer sig over, at oprykkerne ikke kunne fortsætte den flotte turneringsstart med to sejre og tre uafgjorte i seks kampe.

- Vi blev lidt ramt af kampen og opmærksomheden. Man kan godt se, at vi ikke er et rutineret hold. Det momentum, vi har haft, mistede vi.

- Vi havde travlt nok med at løbe og reparere på tingene og fik aldrig fodfæste. Og så går det, som det gik, siger Ove Christensen.

Viborg ligger på en syvendeplads i Superligaen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...