Viborg-træner er stolt af sit taktisk kloge mandskab

Johnny Mølby er stolt af den måde, Viborg taktisk løste opgaven mod Brøndby. Viborg vandt kampen 2-1.

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Tempoet har været presset i vejret under træningen i Viborg i denne uge. Årsagen var søndagens superligakamp mod Brøndby, der kommer i et hidsigt pres og spiller hurtigt, når holdet har bolden.

Med en 2-1-sejr til Viborg bar forberedelserne frugt, og Viborg-træner Johnny Mølby kunne se sit hold levere en stærk præstation i opgøret, hvor Brøndby aldrig ramte sit spillemæssige niveau.

- Vi havde tjek på Brøndby. Vi var meget afklarede omkring den måde, de spillede med bolden, men specielt også med den måde, de gerne ville presse os, når vi selv havde bolden, siger Johnny Mølby.

- Vi hoppede ikke i de fælder, Brøndby gerne ville have haft os i, og især i første halvleg spillede vi i de områder, der gjorde ondt på Brøndby. Jeg synes, vi var det bedste hold i kampen og vandt fuldt fortjent.

At Brøndby ikke ramte niveau i kampen, mener Mølby, er Viborgs fortjeneste.

- Holdet skal have kæmpe kredit for det stykke arbejde, de leverede.

- Brøndby kom topmotiverede som nummer ét, men det viser noget om Superligaen, at når man er der på dagen, og fysisk kan stå imod det, de kommer med, så er det slet ikke nogen umulig opgave at vinde her.

Viborg-anfører Mikkel Rask er stolt af, at Viborg rejste sig oven på sidste uges 2-4-nederlag til Horsens på så overbevisende vis.

- Stor cadeau til drengene, for vi spillede en stor kamp. I første halvleg var vi rigtig, rigtig gode og lykkedes med de ting, vi skulle, siger Mikkel Rask.

- I anden halvleg fik de tidligt udlignet, og det blev mere en fighterkamp, men det stod vi godt imod.

Viborg kobler sig med sejren over Brøndby på i kampen om top seksplaceringerne.

De grønblusede er nummer syv i Alka Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.