Vickie Jo leverede svedig kickstart

Skimesse blev afviklet sammen med åbent hus i Dronninglund Motionscenter - lørdag stod den på zumba

Pulsen op og sved på panden - Vickie Jo gav den fuld skruer, da hun var på podiet til tre kvarters zumba i Dronninglund.

Pulsen op og sved på panden - Vickie Jo gav den fuld skruer, da hun var på podiet til tre kvarters zumba i Dronninglund.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Nu har jeg prøvet at danse med Vickie Jo - og det her er det tætteste jeg kommer på at deltage i Vild med dans, smilede Thomas, der træner i Dronninglund Motionscenter. Han havde kort tid forinden taget del de fysiske strabadser - i øvrigt som eneste mand blandt over 100 kvinder - da danseren Vickie Jo gik på podiet i Dronninglund Hallerne for at lede en omgang tempofyldt zumba. - Og det var hårdt, skulle vi hilse at sige. Vickie Jo og de mange deltagere gav den fuld skrue lørdag formiddag. De klappede, råbte, vred, hoppede, dansede og svedte. Alt sammen til energifyldt musik, der fik selv den tungeste fod på tilskuerpladserne til at vippe i takt. Deltagerne var varmet godt op allerede inden Vickie entrerede hallen - de havde nemlig trænet en time med instruktør Lea Bonne i front. På sidelinjen fulgte Ole Petersen, formand for Dronninlund-Hallerne, med. Han glædede sig over det store fremmødte - og så frem til stort besøg til den flot anlagte skimessen i hallen ved siden af. Og så forventede han pænt ryk-ind i motionscenteret, hvor gode tilbud lokkede borgerne til at gå et aktivt motionsår i møde. - Vi vil jo gerne udnytte hallerne til andet end sport, sagde Ole Petersen med henvisning til skimessen. Besøgstallet til messen nåede dog ikke helt sidste års niveau. I fjor lå skimessen en uge tidligere, og det er en del af forklaringen, mener Ole Petersen og tilføjer, at der ugen forinden også var stor skimesse i Gigantium. - Og så mangler vi altså også sneen i år. De andre to år, vi har holdt skimesse, var der masser af sne, og der var kø for at købe langrendsski. Han anslår dog, at et par tusinde lagde vejen forbi hallen. - Det er folk fra hele Vendsyssel, der besøger os, og det er flot til et arrangement i Dronninglund. Skimessen blev afviklet sideløbende med åbent hus i motionscenteret, og centeret fik ikke helt så mange nye indmeldinger som tidligere år til åbent hus. Det skyldes ifølge Ole Petersen, at mange faktisk meldte sig ind kort tid efter årsskiftet. - Folk ville i gang lige efter nytår, så vi har fået rigtig mange nye medlemmer i januar. Det er helt vildt, lyder det fra Ole Petersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.