Viggo Jensen efter sejr: Der er meget at forbedre

Silkeborgs nye cheftræner Viggo Jensen var lettet over 3-2-sejren på udebane over Sønderjyske.

Viggo Jensen efter sejr: Der er meget at forbedre

Viggo Jensen var som ny træner for Silkeborg glad for 3-2-sejren ude over Sønderjyske, hvilket giver holdet fornyet tro på tingene i bunden af Superligaen.

Men Silkeborg-træneren peger også på en del fejl og mangler i spillet på banen, hvor sønderjyderne kom foran både 1-0 og 2-1 i første halvleg.

- Vi havde en lidt tung begyndelse, og Sønderjyske sad godt på det, og det var egentlig fortjent, at Sønderjyske kom foran to gange.

- Så begyndte tingene at lykkes lidt for os, selv om vi har en lang liste, vi kan kigge på og forbedre, siger Viggo Jensen til TV2 Sport.

Viggo Jensen tager dog også mange positive ting med sig fra kampen, hvor Silkeborg udlignede hurtigt to gange i første halvleg.

- Vi fik scoret tre mål, og det synes jeg var flot. Det var vigtigt, at vi fik scoret hurtigt efter Sønderjyskes mål. Det var med til at give gejst og vinderinstinkt.

- Stemningen er god lige nu, men vi ligger stadig nederst i tabellen, påpeger Viggo Jensen.

Med sejren rykker Silkeborg fra sidstepladsen op forbi Brøndby, som møder Esbjerg på hjemmebane i et nyt bundbrag søndag.

Silkeborgs målscorer til 1-1, Dennis Flinta, var meget tilfreds med de tre point, som kommer på et tiltrængt tidspunkt.

- Det var et ryk i den rigtige retning. Der kommer altid et nyt pust med en ny træner. Og så havde vi også det held, der skulle til, siger Flinta.

Silkeborg møder i næste spillerunde OB på hjemmebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.