Viggo Jensen: For meget håndbremse

Silkeborg tabte 0-1 til Esbjerg, og Viggo Jensen savnede, at spillerne kastede forsigtigheden over bord.

Viggo Jensen: For meget håndbremse

Silkeborg tog hjemme imod Esbjerg og tabte 0-1 i fredagens sene Superligakamp. Gæsterne scorede kort efter pausen, og træner Viggo Jensens tropper formåede ikke, trods et tungt pres i slutfasen, at få udligningen i hus.

Nederlaget efterlader Silkeborg på sidstepladsen i Superligaen, og Viggo Jensen indrømmer da også, at det ser svært ud, hvis man skal overleve i rækken.

- Nederlaget har ikke gjort tingene nemmere for os. Der var ellers point inden for rækkevidde, og jeg synes også, at vi spiller lige op med Esbjerg i dag. Vi kan desværre ikke bruge nederlaget til noget, siger han.

- Der var lidt for meget håndbremse rundt omkring. De gange, hvor vi kastede forsigtigheden lidt over bord, kom vi også ind og fik bid i matchen. Og specielt i slutningen af kampen pressede vi godt på, fortæller Jensen.

Der resterer fire kampe af sæsonen, hvilket efterlader 12 point at spille om. Viggo Jensen vil dog ikke gætte på, hvor mange point der skal til for at redde sig, til gengæld tager han de gode sidste 30 minutter med sig.

- Jeg kan tage det positive med fra kampen, at vi spiller en god sidste halv time, hvor kampen ligeså godt kunne have tippet over til os. Desværre lykkedes det os ikke i dag, men vi må bare kæmpe videre, siger han.

Silkeborg skal forsøge at rejse sig og hente livsvigtige point i bestræbelserne på at overleve, når FC Nordsjælland gæster Mascot Park den 3. maj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.