Vigtig Nøvling-sejr i lokalopgøret

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG/NØVLING:Så lykkedes det endelig igen også på udebane Nøvling IF at sikre sig en vigtig sejr, idet Nøvling i lokalopgøret mod Aalborg HK vandt med 23 - 29 efter en halvlegsføring på 12 - 13.

- Det var en vigtig sejr, idet vores værste konkurrent til den 3. sidsteplads, der skal spille om at forblive i 2. division, Roslev er rigtig godt spillende. Roslev vandt i dag, så vi vidste, inden vi gik på banen, at vi skulle bruge en sejr - den fik vi, lød det fra Nøvlings træner Jonas Aaen efter kampen.

- Vi havde et par fokuspunkter fra sidste weekends opgør, som vi skulle have lavet om på, vi skulle ofre os, når vi var på kant, vi skulle have gejst og endelig skulle vi vise over for os selv, at vi ville vinde en håndboldkamp, understregede Jonas Aaen, der specielt i 2. halvleg fandt, at der blev lavet rigtig mange ting - især stod holdet godt i forsvaret.

Holdene fulgtes godt ad i de første 15 minutter af 1. halvleg (7 - 7) hvorefter Nøvling havde en stærk periode og kom foran 7 - 11, men hjemmeholdet kom godt igen og udlignet til 11 - 11.

Starten på 2. halvleg blev en lidt rodet affære, da Nøvling hurtigt løb ind i to udvisninger og således måtte spille 4 mod 6, men i kraft af stærkt forsvarsspil og flotte præstationer i målet lykkedes det kun hjemmeholdet at score et enkelt mål.

Nøvlings stærke forsvarsspil og flotte præstationer målet betød, at de i løbet af de næste 5 minutter scorede 6 gange uden at hjemmeholdet kunne svare igen.

I det 17´ende minut faldt dagens flotteste mål i Øster Allé Hallen, da Nøvlings målmand Dennis Nytoft smed en perfekt bold helt op i den anden ende af banen, hvor Nikolaj Thyrrestrup greb bolden i 1. sals højde og sendte den direkte i mål - det er sådan et mål, der giver ekstra gejst og humør på tingene.

- Vi manglede til dette opgør Anders Brødvek, så i hans fravær fik Jacob Lund og Simon Holland tjansen i midterforsvaret. Kasper Koust spillede en flot forsvars kamp, mens drengene generelt skal have ros for at have god tålmodighed i angrebet og for at angribe i fart. Lasse Vestmar spillede således den bedste angrebskamp i denne sæson, siger Jonas Aaen

Nøvlings målscorer blev Jacob Lund 8, Lasse Vestmar 7, Nikolaj Thyrrestrup 5, Mads Nygaard 4,

Simon Saustrup 3, Simon Holland 2 og Simon Goos 1 mål.

- Vi skal hente flere point - de første vil vi jagte allerede i næste weekends hjemmekamp fredag aften klokken 19.30 mod Stoholm, så vi må bare håbe på mange tilskuere og stor opbakning, understregede træneren

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.