Vigtig ordre for MAN Diesel & Turbo

Offshore er et vanskeligt marked, så direktøren er glad for salgsholdets indsats.

Direktør for MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn Poul Knudsgaard betegner ordren å vigtig for byen på lang sigt. <i>Pressefotograf Carl Th. Poulsen</i>

Direktør for MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn Poul Knudsgaard betegner ordren å vigtig for byen på lang sigt. Pressefotograf Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN MAN Diesel & Turbo har fået, hvad virksomheden selv betegner som en meget vigtig ordre inden for offshore segmentet.

- Det er virkelig godt gået af vores salgsteam fra Frederikshavn. Offshore er et meget vanskeligt marked at agere i, og ordren viser, at kunden har tillid til at vi kan levere alt fra propel til motorer, siger direktøren i Frederikshavn Poul Knudsgaard.

MAN Diesel & Turbo skal levere maskinerne til en serie af offshore nybygninger, som er bestilt af Swire Pacific Offshore Operations (Pte) Limited. Swire skal levere otte platform supply skibe, hvoraf de fire skibe skal bygges af Universal Shipbuilding Corporation i Japan og de fire andre af EISA skibsværft i Brasilien.
Produktionen hos MAN Diesel & Turbo foregår i den anden del af verden nemlig hos koncernens koreanske license-aftager, Doosan Engine Co. Ltd.
- Så vi får ikke produktion i Frederikshavn, men ordren er til gengæld god for os i fremtiden, fordi den vil give opgaver til vores afdeling for AfterSales, siger Poul Knudsgaard.
AfterSales er populært forklaret den afdeling i Frederikshavn, der vil kunne yde en meget kompetent service og vedligeholdelse af disse nye supplyskibe til offshore-industrien.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.