Brønderslev

Vigtigt med to sejre

Hot Shots klar til to finalekampe mod Copenhagen FC

Modstanderen er Copenhagen FC. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Modstanderen er Copenhagen FC. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

BRØNDERSLEV:Så skal der atter spilles om en DM finale plads i Brønderslev, når BFC Vendsyssel – Hot Shots møder sjællandske Copenhagen FC i en semifinale serie, bedst af fem kampe, hvor de to første spilles i denne weekend i Brønderslev Hallen.

- Denne serie er en gentagelse af forrige sæsons semifinaler, som BFC Vendsyssel gik sejrrigt ud af, noget vi håber på sker atter i år. Copenhagen FC er kommet videre fra kvartfinalerne, ved at slå nordjyske Blackhawks fra Frederikshavn med 3-1 i kampe, fortæller manager Henrik Dahl Nielsen fra Hot Shots.

- Blackhawks fik sin ene sejr på hjemmebanen i Abildgaardhallen. Dette siger lidt om at Copenhagen FC er klart stærkest på hjemmebanen i Gl. Valby Hallen, hvorimod man så noget blege ud på parketten i Frederikshavn.

- Så derfor er to sejre på hjemmebanen i Brønderslev Hallen utroligt vigtigt for BFC Vendsyssel. Det kan blive endda meget svært, at skulle tilkæmpe sig en enkelt sejr i Gl. Valby Hallen og endnu værre, hvis man skal have to sejre på udebane, så vi håber derfor på alt mulig opbakning fra familie, venner og fans, så vi kan snuppe de to første kampe på hjemmebanen i Brønderslev, understreger Henrik Dahl Nielsen.

Kampene spilles lørdag og søndag - begge dage klokken 15.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.