Vikar-firma hjælper indenfor en række fag

Vikarservice Vendsyssel har udvidet arbejdsområderne betragteligt

Vikarservice Vendsyssel har fået ny adresse på Strømgade i Østervrå, hvor det daglige personale er Grethe Kæhlershøj (siddende) og Helle Nielsen Foto: Åse Bakland

Vikarservice Vendsyssel har fået ny adresse på Strømgade i Østervrå, hvor det daglige personale er Grethe Kæhlershøj (siddende) og Helle Nielsen Foto: Åse Bakland

ØSTERVRÅ:Ingen opgaver er for store eller for små hos Vikarservice Vendsyssel, som oprindelig havde særligt fokus på opgaver indenfor landbruget. Men i dag tilbydes vikarer til løsninger af spidsbelastninger inden for en lange række fag.

Daglige leder Grethe Kæhlershøj og assistent Helle Nielsen udgør den daglige stab på kontoret hos Vikarservice Vendsyssel, der siden 1. marts har haft adresse på Primulavej 16 i Østervrå.
Tidligere havde virksomheden kontor i Brønderslev Udviklingspark, og Vikarservice Vendsyssel har eksisteret i godt 25 år, fortæller Grethe Kæhlershøj.
- De fleste virksomheder har oplevet at stå med underbemanding i kortere eller længere perioder. Sygdom, ferie, spidsbelastning eller andre forhold kan hurtigt skabe problemer for de tilbageværende medarbejdere, og det er her, vi kommer ind, fortæller Grethe Kæhlershøj.
- Vi hjælper i dag med vikarer indenfor f.eks. landbrug, gartneri, haveservice og industri.
Men Vikarservice Vendsyssel mærker også krisen i samfundet.
- I flere år har vi måttet kæmpe for at få lov til at beholde et politisk vedtaget tilskud på kr. 64,- pr. vikartime. Tilskuddet bortfaldt med regeringsskiftet, og det kan vi sagtens mærke, erkender Grethe Kæhlershøj. -
Det er især de mindre bedrifter med få ansatte, der har haft stor glæde af den ordning, men uden tilskuddet vælger de f.eks. i forbindelse med helbredsproblemer at klare sige uden ekstra hjælp, lyder forklaringen.
- Et andet problem, som også mærkes meget tydeligt hos os, er den stigende tendens til at benytte billig arbejdskraft fra for eksempel Ukraine og Polen.
- Det kunne være dejligt, hvis flere ville bruge os, lyder opfordringen. Vi har gode og dygtige folk til rådighed – i øjeblikket ca. 20, hvoraf flere har haft 20 års jubilæum hos os. Vi har en del vikarer med færdigheder, der kan gøres brug af mange forskellige steder, her kan jeg blandt andet nævne truck- og krancertifikat, oplyser Grethe Kæhlershøj.
Det er nemt at komme i kontakt med den hurtige hjælp fra Vikarservice Vendsyssel, for Grethe har telefonen åbent hele døgnet, så de er ikke længere væk end et opkald, og så er der selvfølgelig også muligt at sende en mail eller kigge på hjemmesiden http://www.vikarservicevendsyssel.dk/ÅB

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.