Vikarer hos Siemens snydt for 600.000 kroner

Vikarbureau holdt penge til pension og ATP-bidrag tilbage

Arkivfoto <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Arkivfoto diana.holm@nordjyske.dk

AALBORG:Vikarbureauet Adecco efterbetaler over 600.000 kroner til 800 vikarer hos Siemens Wind Power i Aalborg. Det er penge, som de skulle have haft i pension og ATP-bidrag, skriver Fagbladet 3F.

430.000 kroner har vikarbureauet Adecco glemt at betale i pension. Der mangler også næsten 200.000 kroner i ATP-betalinger til de over 800 vikarer.

Formand for Industrigruppen i 3F Aalborg Benny Vinther Jensen er godt tilfreds med, at bureauet har accepteret at efterregulere alle vikarerne.

- Vi har aftalt med Adecco, at de kigger på hele listen over vikarer, så vi slipper for at tage sagerne en ad gangen. Det gør det meget lettere for os, siger Benny Vinther Jensen.

Aften- og nattearbejde

Økonomichef hos Adecco, Kristian Dyhr forklarer, at vikarbureauet ikke er vant til at hyre folk ind til virksomheder med meget aften- og nattearbejde.

- Det har drillet vores systemer. Og Siemens har hyret rigtigt mange ekstra vikarer den senere tid, så vi har haft ekstra travlt. Vi har sat en masse kontrol i værk for at sikre, at dette her ikke sker igen, siger Kristian Dyhr til Fagbladet 3F.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.