Viking Box Cup skal fortsætte

Trods deltagernedgang er der ingen tøven hos Lindholm Bokseklub

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LINDHOLM:Lindholm Bokseklub var i den forgangne weekend endnu engang værter for en vaskeægte nordjysk boksetradition, da omkring 100 boksere fra primært Danmark og Norge lagde vejen forbi klubbens lokaler.

Deltagerantallet på 100 boksere er en kraftig nedgang i forhold til de tidligere år - faktisk næsten 100 færre end sidste år, men det har sin klare årsag.

- Det har haft rigtig stor betydning, at der er kommet nye regler i amatørboksningen, hvor alle boksere skal have foretaget en MR-scanning, inden de må bokse. Det koster 2500 kroner pr. bokser, og det er jo mange penge for de forskellige klubber rundt om i landet. Man har også kunnet se det i den seneste tid, hvor flere forskellige stævner er blevet aflyst. SÅ vi er glade for, at det alligevel kunne lykkedes at samle så mange, siger formand for Lindholm Bokseklub, Tina Pallesen.

- For os handler det om, at vi kan komme herfra med skindet på næsen. VI kommer ikke ud med det store dundrende overskud i år, men mindre kan også gøre det. Og det her stævne skal vi holde fast i. Lindholm Bokseklub er kendt for Viking Box Cup, og det skal vi blive ved med at være, siger Tina Pallesen, der allerede har datoerne for næste års stævne på plads.

Der skal Viking Box Cup afvikles 8.-10. januar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.