Vikings hentede anden sejr

Randers blev besejret med 90-81 i Stadionhallen

Trey Sumler førte endnu engang an for vikingerne, der er begyndt at nærme sig et godt niveau. Arkivfoto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Trey Sumler førte endnu engang an for vikingerne, der er begyndt at nærme sig et godt niveau. Arkivfoto: Grete Dahl Grete Dahl

AALBORG:Aalborg Vikings ligger fortsat klart sidst i landets bedste basketballrække, men der er absolut forbedringer at spore, efter holdet har fået tilgang af de to nye amerikanere Trey Sumler og Javorn Farrell.

Onsdag aften hentede klubben sin anden sejr i sæson, da Randers blev besejret med 90-81 i Stadionhallen - en kamp hvor Vikings scorede de sidste ni point.

Randers havde ellers bragt sig foran med hele ni point ved pausen, men Randers-mandskabet er ikke, hvad det var i starten af sæsonen, hvor holdet kæmpede med helt i toppen af ligaen. Siden havde klubben nemlig ikke råd til at betale spillerne, og en mængde af stjernerne har søgt andre græsgange.

Det faktum udnyttede Aalborg Vikings i anden halvleg. Tredje periode blev vundet med seks point, mens fjerde quarter endte med total aalborgensisk dominans. 30-18 var cifrene i de sidste 10 minutter og dermed en klar sejr til vikingerne.

Trey Sumler og Demetrious Phillips delte topscorerværdigheden med hver 22 point, mens Javorn Farrell lagde 20 point til holdets total.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden