Viktor Fischer håber på U21-EM

Viktor Fischer håber at være med i truppen, når Jess Thorup mandag udtager U21-landsholdet til EM-slutrunden.

Viktor Fischer snakker med Simon Kjær og Nicolai Boilesen, fredag formiddag i Helsingør. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Viktor Fischer snakker med Simon Kjær og Nicolai Boilesen, fredag formiddag i Helsingør. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Mandag udtager Jess Thorup det U21-fodboldlandshold, som skal repræsentere Danmark til sommer, når der spilles EM i Tjekkiet.

Ajax-spilleren Viktor Fischer er en af de spillere, som kan komme i spil til de eftertragtede pladser. Han har faktisk allerede spillet seks kampe for A-landsholdet, men alligevel håber han på at blive udtaget til U21-landsholdet.

- Jeg vil gerne med til slutrunden sammen med U21-landsholdet, og jeg håber meget på, at jeg bliver udtaget, siger den 20-årige fodboldspiller.

Viktor Fischer har været igennem en hård periode, hvor han har siddet udenfor med skader i 14 måneder. Mod slutningen af denne sæson gjorde Viktor Fischer så langt om længe comeback i Ajax-trøjen.

Den unge offensive spiller gjorde opmærksom på sig selv med flere fine præstationer og mål i den hollandske liga.

- Det har været en hård periode. Det har været et langt og sejt træk, og det har taget noget tid. Jeg har lagt skaderne bag mig, og nu føler jeg mig som en fodboldspiller igen, siger han.

Det var en forløsning for den unge fodboldspiller, da han gjorde comeback i april, og han var stolt over den modtagelse, som Ajax-fansene gav ham.

- Det var en meget flot og rørende modtagelse. Jeg havde glædet mig som en lille dreng til at få lov at løbe på banen igen, siger Viktor Fischer.

Viktor Fischer har kun tidligere spillet én kamp for U21-landsholdet, da han ellers har slået sine folder på A-landsholdet og de øvrige ungdomslandshold.

Den seneste kamp i den røde landsholdstrøje for Viktor Fischer var i november 2013, da han spillede med i venskabskampen mod Norge. Han har stadig sit første mål for A-landsholdet til gode.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.