Viktor Fischer skuffet: Jeg havde regnet med spilletid

Angriberen fra Ajax Amsterdam er skuffet over, at han ikke fik en aktiv rolle i 2-1-sejren over Georgien.

Viktor Fischer skuffet: Jeg havde regnet med spilletid

Viktor Fischer havde regnet med spilletid i onsdagens venskabskamp mod Georgien, men angriberen fra Ajax Amsterdam måtte blive på bænken i hele kampen.

Danmark havde det svært mod georgierne, men sikrede sig til sidst en sejr på 2-1.

- Ja, jeg er skuffet. Jeg ville gerne have spillet, og det havde jeg nok også regnet med, men sådan er det.

- Vi endte med at vinde, så jeg kan ikke tillade mig at sige, at det ville have gjort nogen forskel, siger Viktor Fischer.

- Vi vandt og fik tre point og forhåbentlig en god portion selvtillid frem mod Armenien, siger angriberen med henvisning til den forestående VM-kvalifikationskamp på tirsdag i Parken.

Den 18-årige Ajax-spiller synes ikke, at det danske spil var alt for pænt at se på ude fra bænken.

- Spillet var ikke prangende, nej. Vi må håbe, at det bliver en øjenåbner. Vi skal komme med mere eller noget andet spil i næste kamp. Måske komme med mere selvtillid og turde lidt mere.

- Men når det er sagt, så havde vi også nogle chancer i første halvleg, vi kunne have sparket den ind, siger Fischer, der ikke helt ved, hvordan han skal overbevise landstræner Morten Olsen om, at han skal bruge ham.

- Jeg gør alt, hvad jeg kan. Jeg arbejder hårdt til træning og viser, hvem jeg er som spiller. Måske kan man gøre mere endnu.

- Jeg må træne hårdere i morgen, når reserverne skal træne og de andre skal lunte af. Hvis jeg skal stå blandt dem, der lunter af, så skal der arbejdes hårdere, fastslår Viktor Fischer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.