Vil forlænge Britneys playback-show i Vegas

Britney Spears' Las Vegas-show er så populært, at arrangørerne tilbyder sangerinden at forlænge sin kontrakt.

Hvad der sker i Las Vegas, bliver i Las Vegas. Sådan lyder det ikoniske slogan for den ekstravagante gambling-by.

Noget af det, der sker i Las Vegas, er, at Britney Spears gang på gang optræder på et udsolgt Axis Theater. Og det ser ud til, at hun bliver i Vegas indtil slutningen af 2016. I hvert fald vil arrangøren af showet, Caesars Entertainment, tilbyde den tidligere teenagestjerne at forlænge sin kontrakt, der udløber i slutningen af 2015.

Det skriver Daily News.

- Britney Spears har været en stor succes for vores firma, og vi vil forlænge hendes kontrakt, hvis hun er interesseret. Og jeg kan ikke se, hvorfor hun ikke skulle være det, siger Gary Selesner, der er direktør for Casears Entertainment. Han erkender, at firmaet løb en risiko ved at hyre den 32-årige sangerinde, men det har vist sig at være en god forretning.

- Det var ikke til at sige, hvad der ville ske. Men hendes fans elsker hende, og hun har så mange fans fra hele verden. Så støtten har været fantastisk, siger han.

En billet til Britneys "Piece of Me"-show koster helt op til 300 dollars. Og det er på trods af, at sangerinden ikke synger live, men at det hele er playback.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst