Vil i dialog med lokale musikere

Efterlyser forslag til hvordan man kan samarbejde fremover

Arrangementsleder i Det Musiske Hus Kasper Bonde opfordrer de lokale musikere til at møde op med gode ideer til musikeraftenen 17. februar.

Arrangementsleder i Det Musiske Hus Kasper Bonde opfordrer de lokale musikere til at møde op med gode ideer til musikeraftenen 17. februar.

FREDERIKSHAVN/VENDSYSSEL:Arrangementsleder i Det Musiske Hus Kasper Bonde er nu klar til at se på, hvordan stedet kan bruges af lokale musikere. Han inviterer alle musikere fra kommunen, nabokommunerne og regionen til et møde i Det Musiske Hus 17. februar. Baggrunden for dette møde er blandt andet en konkret kritik fra en lokal musiker fremført i NORDJYSKE. For nogle måneder siden kritiserede musikeren Steen Frantsen nemlig Det Musiske Hus for ikke at leve op til dets forpligtigelser som regionalt spillested. - Der blev for nylig holdt et møde med blandt andre Steen Frantsen og mig, og vi havde en god snak om fortid og fremtid m.h.t. samarbejdet mellem scenerne i byen og musikerne, fortæller Kasper Bonde. På mødet var alle enige om, at der skal være en god dialog, og at der fra musikernes side er ønske om et samarbejde, hvor de selv er med til at bære projekterne. - Vi mærker en stor vigtighed i at involvere musikerne og lade dem være bærende kræfter ved tiltag som eksempelvis Spil Dansk Dagen, jam-aftener, musikertræf m.m., forklarer arrangementslederen. Han mener, at når Det Musiske Hus har scenerne, så kan man være med til at skabe rammerne og stille lokaler og lidt udstyr til rådighed. - Men det er musikerne, der primært skal fylde rammerne ud, pointerer Kasper Bonde. Han er blevet bakket op af flere lokale musikere, der melder sig på banen/scenen med positive ideer og handlekraft, og nu er det altså tid til stormøde. Den 17. februar beskrives af Kasper Bonde som en musikeraften, hvor der dels vil være et lille musikprogram med lokal musik og dels vil være mulighed for at tage en snak om de spændende projekter, der venter.

Breaking
Så er det besluttet: Farvel til mundbind og coronapas i næste uge
Luk