Fødevarer

Vil kun have kvalitet på hylderne ”Hos Tetzlaff”

Birgitte og Niels Tetzlaff slår dørene op torsdag 25. januar. foto: grete dahl

Birgitte og Niels Tetzlaff slår dørene op torsdag 25. januar. foto: grete dahl

LØGSTØR:Torsdag 25. januar slår Birgitte Tetzlaff og hendes søn Niels dørene op til en ny delikatesseforretning i den tidligere postbutik i Løgstør. Butikken, der får navnet ”Hos Tetzlaff”, vil blandt andet tilbyde frugt og grønt, specialøl, oste, fisk og sydeuropæiske specialiteter. - Det har længe været en drøm for os at starte noget sammen - og nu skal det være, fortæller Birgitte Langgaard, der selv er 45 år og tidligere blandt andet har været ansat hos Mesterslagteren i Løgstør. Hun har desuden en uddannelse som revisorassistent. Niels Tetzlaff er 23 år og har en HH-uddannelse samt en købmandsuddannelse med sig i bagagen fra SuperBest. Han har desuden været ansat hos malerfirmaet Houmann. Birgitte Tetzlaff fortæller, at butikken vil have fire afdelinger, hvor man kan finde frugt og grønt, hjemmelavede salater med blandt andet fetaoste og oliven, øl fra Thisted Bryghus, Læsø salt og Ryå is, ost fra Vindblæs, kødvarer, muslinger og nyrøgede fisk. For bare at nævne nogle af de mange ting, der vil være på hylderne. - Vi vil satse på kvalitet ved blandt andet at sætte os meget grundigt ind i produkterne, vi sælger, siger Birgitte Tetzlaff, der understreger, at der ikke blive plads til discount, men omvendt så vil prisniveauet være til at betale. - Folk kører gerne udenfor Løgstør for at hente et eller andet specialprodukt, som man ikke kan få i byen - og så må man vel gå ud fra, at de også vil køre hen til det gamle posthus, siger hun. Butikken vil have åbent mandag-fredag fra kl. 9-18 og lørdag fra 9-14. I turistsæsonen vil der være åbent 10-15 om søndagen. - Når der er arrangementer i enten hovedgaden eller på havnen, så har vi også planer om at stille op med nogle af vores specialprodukter i en kærre, fortæller Birgitte Tetzlaff, der oplyser, at butikken også vil tilbyde firmafrugt. Der bliver omkring 100 kvadratmeter butiksareal. I den kommende uge skal indehaverne på veterinærkursus.