Brønderslev

Vil være tæt på kunderne

Kurt Landgrebe tiltræder i dag som ny direktør i Dronninglund Sparekasse i Brønderslev

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kurt Landgrebe glæder sig til den nære kontakt med kunderne.

BRØNDERSLEV:- Jeg glæder mig rigtig meget. Det siger Kurt Landgrebe, der i dag sætter sig i direktørstolen i Dronninglund Sparekasses afdeling i Brønderslev.

Det er nu ikke så meget i direktørstolen Kurt Landgrebe vil have sæde. Han er kendt for gerne at have kontakt med kunderne.

- Det vil jeg også gerne have i det nye job, siger Kurt Landgrebe, der kommer fra et job som souschef i Nordjyske Bank i Brønderslev.

Han blev hentet til Ø. Brønderslev-Hallund Sparekasse, da den åbnede i Brønderslev. Senere er skiltet skiftet ud med Nordjyske Bank.

Og senest er Nordjyske Bank fusioneret med Nørresundby Bank. I den forbindelse var der 50 medarbejdere, der ikke skulle med i den ny, fusionerede bank. Det skete næsten samtidig med, at Dronninglund Sparekasse annoncerede efter en ny afdelingsdirektør til Brønderslev efter Niels Ove Frank, der var første leder af afdelingen i Brønderslev, der åbnede for syv år siden.

- Jeg tænkte, at det job lige er mig, fortæller Kurt Landgrebe.

- Selv om vi er syv pengeinstitutter i Brønderslev, er der plads til alle, mener Kurt Landgrebe, der ser et stort potentiale i Brønderslev, der er en by i vækst og udvikling.

- Da jeg kom til Brønderslev Sparekasse, var der ingen kunder, men her er der et godt grundlag at starte på, siger han.

Mindre organisation

Kurt Landgrebe glæder sig til at være en del af en mindre organisation fra at komme fra en større organisation.

- Vi har tæt kontakt med kunderne, og kan i langt de fleste tilfælde klare opgaven på stedet, fortæller Kurt Landgrebe. Det kan jeg godt li’.

Der er 70-80 ansatte i Dronninglund Sparekasse, og Kurt Landgrebe bliver sammen med andre afdelingsdirektører en del af ledelsesgruppen.

Det er planen at markere tiltrædelsen i det nye job senere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.