Vil vende golfstrøm

Golfens Dag markeret med bymesterskab i Brønderslev Golfklub

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Golfstrømmen skal vendes.

Der er dog ikke tale om den varme og hurtige havstrøm, som fører vand fra Den Mexicanske Golf gennem Floridastrædet og ud i Atlanterhavet, men derimod at strømmen af medlemmer i de danske golfklubber siden 2010 er gået den forkerte vej. så golfklubberne har mistet næsten 5000 medlemmer ovenpå en ellers markant tilgang i det første tiår i det nye årtusinde.

- Derfor er det også fint med den landsdækkende Golfens Dag, hvor vi var på banen med flere nye initiativer, fortæller Christian Grande fra Brønderslev Golfklub, der med 1100 medlemmer er størst nord for Limfjorden.

For første gang blev der arrangeret et bymesterskab, hvor to nybegyndere og et medlem af golfklubben dannede par, og Brønderslev Golfklub kunne glæde sig over, at 40-45 potentielt nye medlemmer søndag dukkede op til på klubbens anlæg.

- Vi har et Projekt 2015, der handler om at få 100 nye medlemmer, og inden søndagens arrangement havde vi fået 23 nye medlemmer siden årsskiftet.

For mange klubber

Mens medlemstallene indenfor Dansk Golf Union har været faldende de seneste fem år, har antallet af klubber ligget stabilt på omkring 185.

- Og det er for mange i forhold til medlemstallene, siger Christian Grande.

På Golfens Dag var ni nybegyndere i kamp om bymesterskabet, og det blev vundet af Ole Busch Jensen, Mogens C. Rasmussen og Morten C. Rasmussen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat på skole sigtet for at krænke flere børn
Luk