Aars

Vild biljagt: Passager smed røgbombe efter politiet

Politiet måtte bruge sømmåtte for at stoppe en sort Audi Q7

Arkivfoto

Arkivfoto

AARS:En politipatrulje fra Nordjyllands Politi oplevede ren wild west, da den natten til torsdag jagtede hele to biler og en spritbilist i og omkring Aars.

Først spottede betjentene en sort Audi Q7 på Aggersundvej ved Sjøstrup. Bilen kørte med nummerplader fra en anden bil. En passager i Audien smed en røgbombe efter patruljevognen, der mistede overblikket og senere bilen af syne.

Senere forsøgte politiet at stoppe en rød Toyota Corolla af ældre model på Hobrovej i Aars. Men bilen, der i februar blev stjålet i Aalborg, fortsatte over for rødt lys i krydset Hobrovej-Øster Boulevard.

Stoppet før hovedvej

Jagten varede dog kun kort tid, da bilen blev stoppet ved hjælp af en sømmåtte på Roldvej, umiddelbart før hovedvej A13.

Føreren viste sig at være en gammel kending af politiet, en 28-årig mand, der pt. er uden bopæl. Han var påvirket af både has og amfetamin og har i øvrigt ikke noget kørekort.

Manden var endnu til afhøring hos politiet torsdag formiddag.

Den hektiske nat begyndte i øvrigt med en jagt på en 21-årig bilist, der kørte i grøften ved Rundkørslen Aggersundvej og Roldvej. En anden bilist stoppede og samlede den 21-årige op, men da politiet så, at det væltede ud med tomme øldåser af bilen, satte de efter bilen. Også den blev stoppet lige før hovedvej A13.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.