Vild med dans-vinder har født en lille pige

Tv-værten Cecilie Hother er blevet mor til en lille pige, og hun ved allerede nu, at fødslen har ændret hendes liv for evigt.

Tv-værten og Vild med dans-vinderen Cecilie Hother har fået ændret sit liv for evigt. Hun er nemlig blevet mor, skriver hun på sin blog ceciliehother.dk.

Den 32-årige TV2 Fri-vært har født en pige, og i blogindlægget får man allerede lov at se et lille glimt af hende. Det er dog kun hendes rynkede babyhånd, der sammen med den nybagte mors pegefinger pryder det sort-hvide billede.

- Jeg er fyldt til randen af uendelige store kærlige følelser, men for første gang i mit liv er følelserne så overvældende, at jeg næsten ikke kan sætte ord på det. "Ubetinget kærlighed" og en følelse af det mest "rigtige" jeg har gjort i mit liv er det, mine ord rækker til lige nu.

Cecilie Hother, der vandt Vild med dans i 2010, har tidligere fortalt, at hun lider af hormonsygdommen PCO, som kan gøre det svært at blive gravid. Men nu har den blonde skærmtrold, der startede tv-karrieren som vejrvært, altså trodset de dårlige odds.

Faren til barnet er partneren Thomas Gregers Honoré, som Cecilie Hother blev kæreste med i 2014.

Læs hele indlægget her:

http://ceciliehother.dk/2016/07/13/mit-liv-aendret-for-evigt/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.