Vild med dans-vinder: Sådan friede jeg

Danseren Mads Vad skal giftes med kæresten Nana Strand. Nu afslører han detaljer om det intime frieri.

Den professionelle danser Mads Vad friede til sin kæreste i foråret, og 22-årige Nana Strand tøvede ikke med at sige ja.

Indtil nu har parret kun delt den gode nyhed med deres nærmeste, men den 31-årige danser er nu klar til at fortælle om sit frieri.

- Det skete i Skagen, for den by er lidt ligesom vores helle. Jeg friede til Nana, mens vi bare var os to sammen. Jeg ville gerne have, at det bare var vores ting. Og så havde jeg inviteret nogle af vores venner og veninder som en overraskelse, forklarer Mads Vad til Ritzau Fokus.

Danseren, der til daglig driver to danseskoler i henholdsvis Aarhus og Randers, havde dog svært ved at holde på sin store hemmelighed.

- Jeg plejer jo ikke at holde ting skjult for Nana, og da slet ikke noget, der er så stort. Det var helt mærkeligt, og hun havde måske også luret, at der var noget i gang, griner han.

Parret, der har været kærester siden 2014, ville gerne vænne sig til den nye titel som forlovede, inden offentligheden blev indviet, og derfor har hverken Mads Vad eller Nana Strand afsløret noget på de sociale medier, forklarer danseren.

- Vi har ikke haft mega travlt med fortælle om det, og vi vil gerne planlægge det hele i vores eget tempo. Nana skal for eksempel også lige være færdig med sin bachelor på universitetet, inden vi bliver gift, så vi har masser af tid, siger Mads Vad.

Nu nyder det forelskede par at være forlovede, og bruger blandt andet tiden på at rejse efter en lidt hektisk periode, fortæller Vild med dans-vinderen, der sammen med Cecilie Hother vandt konkurrencen i 2010 og igen tog trofæet med bordtennisspilleren Mie Skov i 2013.

- Vi har lige været på Mallorca, som er en skøn ø. Vi har gået masser af ture, kørt rundt i bjergene og bare slappet fuldstændig af, fortæller han.

Nu er den høje danser for en kort periode hjemme i Danmark, inden han igen drager mod udlandet. Han er nemlig stor fan af cykling, og skal sammen med nogle venner til Paris.

- Vi skal stå på Champs-Élysées, når Tour de France-rytterne kommer. Det bliver så fedt, siger Mads Vad.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.