Vildt indspil sikrer Tiger Woods ny sejr

Den amerikanske golfstjerne Tiger Woods tangerer med søndagens sejr Jack Nicklaus' antal titler på PGA-touren.

Vildt indspil sikrer Tiger Woods ny sejr

Med en imponerende afslutning, selv efter hans standarder, sikrede Tiger Woods sig søndag sejren i PGA-turneringen Memorial Tournament i Dublin, Ohio. Dermed når Woods op på siden af legenden Jack Nicklaus med 73 sejre på PGA-touren.

Tiger Woods lavede tre birdies på de sidste fire huller. Den ene birdie kom på 16. hul efter et vanvittigt indspil. Fra 15 meter sendte Woods bolden direkte i hullet og viste dermed glimt af tidligere tiders storhed. Han sluttede turneringen i ni slag under par.

Mens Jack Nicklaus har trukket sig for flere år siden, så kan Tiger Woods fortsat gøre sig forhåbninger om at blive den mest sejrende på PGA Touren. Han er nu kun ni sejre fra at tangere rekordholderen Sam Snead, der har 82 sejre.

- At gøre det som 36-årig er ikke så dårligt. Jeg er stolt over det, jeg hidtil har opnået i min karriere, og jeg har mange gode år foran mig, siger en lykkelig Tiger Woods, der nu har vundet Memorial-titlen fem gange.

Før søndagens runde lå Woods fire slag bag landsmanden Spencer Levin. Men efter en runde i fem slag under par måtte konkurrenterne bøje sig. Woods sluttede to slag bedre end Andres Romero fra Argentina og sydafrikaneren Rory Sabbatini.

På listen over flest sejre i de fire majors-turneringer fører Jack Nicklaus med 18 sejre. Tiger Woods har vundet 14 majors. Med søndagens sejr har Woods vundet to PGA-turneringer i år og er nu oppe på en fjerdeplads på verdensranglisten.

/ritzau/AFP