Vildt vintervejr i morgen

Weekenden byder på tøvejr, men inden da står den på både snefygning, sne og isslag

NORDJYLLAND:Det vilde vintervejr bider fra sig en sidste gang, inden der i weekenden kommer tøvejr ind over hele landet.

Fredag og natten til lørdag byder nemlig både på snefygning, snevejr og til sidste isslag - og værst bliver det i Nordjylland og de østlige egne, oplyser TV2 Vejrcenter.

Fredag aften begynder det for alvor at blæse op til hård vind til kuling, og det kan give kraftig senfygning - samtidig med, at vi får endnu mere sne fra oven.

- Selv om kriterierne for snestorm sikkert ikke opfyldes, så vil der flere steder i nattetimerne kunne være det, der bedst kan betegnes som snestormslignende tilstande, forklarer Anders Brandt.

Islag lørdag morgen

I løbet af natten til lørdag stiger temperaturerne, og nedbøren vil en overgang gå over i islag, inden den slår over i regn eller slud.

Derfor opfordrer Anders Brandt bilisterne til at tænke sig godt om, hvis man bevæger sig ud i trafikken fra fredag aften til lørdag morgen.

I løbet af lørdagen slår tøvejret igennem, og temperaturerne stiger til tre grader, og der kommer regnvejr både lørdag og søndag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.