Vilhelmsen ny formand for SF

Den 52-årige Anette Wilhelmsen blev valgt med dobbelt så mange stemmer som modstanderen Astrid Krag - opdateret kl. 13.50

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KØBENHAVN:Annette Vilhelmsen bliver ny formand for SF.

Det står klart, efter at stemmerne i SF's urafsteming blandt medlemmerne er opgjort.
Der blev i alt afgivet 7290 stemmer i urafstemningen. 59,4 procent af de stemmeberettigede medlemmer af SF har dermed afgivet en stemme.
Af de afgivne stemmer fik den nye formand over 4.793 stemmer, mens Astrid Krag måtte nøjes med 2.472 stemmer.

Sammenhold og fremgang

- Velkommen til vores ny projekt SF: Sammenhold og fremgang, sagde SF’s ny formand Annette Vilhelmsen ved konventet i det Kgl. Bibliotek i København, hvor hun slog Astrid Krag som formand med godt to stemmer mod en.

- Der er ingen fremgang uden sammenhold. Vi står foran en stor opgave med at få genrejst partiet. Vejen mellem top og bund skal være kortere, sagde hun.
- SF står fuldt og helt bag det regeringsgrundlag, vi selv har indgået. Hvis nogen tror, at SF har tænkt sig at forlade regeringen, så har de ikke set en stålsat fynbo bide sig fast i bordkanten. Så kære SF’ere, vi bliver i regeringen, sagde SF’s nyvalgte formand Annette Vilhelmsen ved konventet i Det Kgl. Bibliotek i København.
Et stærkt SF giver en stærk regering. Det er slut med pointsystemer, grænsebomme og tilbageskuende nationalisme, sagde SF’s nyvalgte formand.

Tak til konkurrent

- Jeg vil gerne sige tak til dig, Astrid. Det var en god valgkamp. Jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde i SF. I SF bestemmes alle medlemmer, hvem der skal stå i spidsen for partiet. Vi har ikke foretaget en kroning her i Dronningesalen. Vi er ikke bange for demokrati. Og demokrati behøver ikke være bange for os, sagde den nyvalgte SF-formand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk