Villas-Boas får seks dages karantæne for at slå dommer

Den tidligere Chelsea-manager Andre Villas-Boas har fået seks dage i skammekrogen i Rusland for at slå dommer.

Temperamentet løb af med Zenit Skt. Petersborg-træner Andre Villas-Boas, da hans hold lørdag tabte hjemme med 1-3 til Krylya Sovetov i den russiske liga.

Ifølge det russiske fodboldforbund slog Villas-Boas kampens fjerdedommer i brystet, efter han havde fået det røde kort, og den handling har nu givet ham seks kampes karantæne.

Det meddelte fodboldforbundet sent torsdag ifølge ESPN.

På tv-billederne kunne man se den tidligere Chelsea-manager i heftigt skænderi med fjerdedommeren, endda med lidt udveksling af "småskaller", men før tv fangede optrinnet, skulle portugiseren altså have slået fjerdedommeren Ivan Saraev i brystet.

Zenit-træneren har ikke kommenteret sagen, men ifølge chefen for fodboldforbundets disciplinærudvalg, Artur Grigoryants, har Villas-Boas undskyldt med en forklaring om at:

- Han (Villas-Boas, red.) midlertidigt havde mistet kontrollen, og at han ikke havde ret til at opføre sig sådan.

Andre Villas-Boas har tidligere luftet ønske om at komme væk fra Rusland, men klubben ville angiveligt ikke slippe ham efter sidste sæson, hvor det blev til et mesterskab.

I denne sæson kæmper holdet noget mere med at finde formen, hvilket har resulteret i, at man er seks point efter CSKA Moskva efter blot syv spillerunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst