Ville stoppe chikane i S-tog: 30-årig stukket med kniv

Det udviklede sig til slagsmål, da fire mænd kastede med flasker efter en togpassager mellem Greve og Hundige.

Ville stoppe chikane i S-tog: 30-årig stukket med kniv

En 30-årig mand er natten til søndag blevet stukket med en kniv i ryggen i et S-tog mellem Greve og Hundige.

Forinden havde manden forsøgt at få fire unge mænd til at holde op med at genere en anden passager i toget, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Henrik Møller Nielsen.

- Han sidder ved siden af en person, som de fire unge kaster flasker efter, og han beder dem om at holde op med at genere og provokere ham.

- Det udvikler sig til et slagsmål mellem de fire unge og den forurettede, lyder det fra vagtchefen.

De fire mænd forsvinder fra toget på Hundige Station, og først derefter går det op for den 30-årige, at han er blevet stukket i ryggen. Han bliver kørt til Rigshospitalets Traumecenter, og vagtchefen kender ikke hans tilstand.

Politiet forsøger nu at fremskaffe videomateriale, der kan hjælpe til opklaringen af episoden, der fandt sted omkring klokken 03.40. Politiet beder også vidner ringe 114 med oplysninger.

Gerningsmændene, der stod på toget i Greve, beskrives som værende omkring 25 år og af anden etnisk herkomst end dansk.

Den første person var kraftig af bygning med sort hår, der var barberet af i siderne. Han havde sin venstre arm i en slynge og var iført sort trøje, beige bukser og sorte sko.

De tre øvrige gerningsmænd var alle normale af bygning og havde blå cowboybukser på. En person havde også kort, sort hår, der var barberet af i siderne. Han havde sort jakke og sorte Adidassko på.

En anden bar en hvid Adidastrøje med lynlås og en beige kasket, mens den sidste gerningsmand var iført en sort trøje med lynlås og hvide striber på ærmerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Oversvømmelser efter dobbelt skybrud
Luk