Golf

Vin- og gourmetaften i Starkær

Der er lagt op til en aften af de ypperste, når Inge Vella, Restaurant Starkær, og Rene Hjørnet Jensen, Rene’s Vin & Grønttorv, tager hul på en vin- og gourmetaften fredag aften i Restaurant Starkær.

Foto: Martin Damgård.

Foto: Martin Damgård.

- Restaurant Starkær er ikke kun et spisested for golfspillere, selv om restauranten ligger i klubhuset ved golfbanen. Her er holdt mange selskaber, og jeg har leveret megen mad ud af huset, fortæller restauratør Inge Vella. Hun overtog lokalerne i juni 2008 og har foreløbig en kontrakt med Jammerbugtens Golfklub til medio 2013. - Det er første gang, jeg åbner dørene for en rigtig gourmetaften, og jeg glæder mig. Aftalen er, at jeg står for maden, og Rene Hjørnet Jensen for vinene, forklarer hun. Rene Hjørnet Jensen har til aftenen udvalgt 10 hvide og røde vine, der alle får et par ord med på vejen af vineksperten Frederik Kreutzer, Skjold Burne Vine. - Ud over at fortælle om selve vinene, kommer Frederik også ind på vinproducenternes baggrund og historie, fortæller Rene Hjørnet Jensen. Aftenen indledes med en aperitif, hvorefter gæster skal nyde en fire retters gourmetmenu med tilhørende ganerensere mellem retterne, inden der sluttes af med kaffe og sødt. - Der er kun plads til 70 gæster denne aften, og godt 50 af pladserne er allerede booket. Så det haster med at bestille bord, hvis man har lyst til at være med, fortæller Inge Vella og Rene Hjørnet Jensen samstemmende. - Jeg har længe overvejet at arrangere hele aftener om og med vine. Det er min vision, at gøre lidt mere i sådanne arrangementer fremover, fortæller Rene Hjørnet Jensen