Vind koncertbilletter til Justin Timberlake

Popstjernen giver koncert i Royal Arena d. 4. august

Marcus Delfer
Justin Timberlake giver koncert i Danmark og du kan komme med! (Pressefoto)
6. juli 2018 16:30 - Opdateret 9. juli 2018 14:44

KONKURRENCE: I den kommende uge kan du vinde koncertbilletter til et af popmusikkens helt store ikoner, der udover at have utallige hits i bagkataloget også er ude med nyt album. Det hele foregår lørdag d. 4. august i Royal Arena, hvor du i løbet af uge 28 har muligheden for at vinde koncertbilletter med Radio Nordjyske.

Der kan godt være langt til København og hjem igen, særligt hvis det hele skal foregå samme dag, men det behøver du slet ikke tænke på. N.O. Jensen sørger nemlig for at stille en lækker bil til rådighed med fuld tank. Oven i disse herligheder, smider vi også en BroBizz samt hotelovernatning i København for to personer.

For at deltage i konkurrencen skal du lytte med i "Eftermiddagen med Marcus Delfer", hvor du vil blive stillet et quiz spørgsmål og herefter handler det om at være hurtig på sms’en. Blandt de rigtige svar udvælges én heldig deltager, der vil blive ringet op yderligere få et spørgsmål. Er du så heldig at svare rigtig her, får du ét af i alt fem lodder, hvor den endelige vinder findes fredag d 13. juli.

Konkurrencen er sponsoreret af N.O. Jensen biler i Aalborg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...