Danmark

Vinder af 135 millioner kroner vil være anonym

Vinderen af danmarkshistoriens største lottogevinst, 135 millioner kroner, har nu meldt sig.

Vinder af 135 millioner kroner vil være anonym

En mand i 50'erne fra Storkøbenhavn.

Det er så meget, som alle andre end de nærmeste får at vide, om den lottospiller, som i fredags havde den kombination i Eurojackpot, som udløste 135 millioner kroner.

Siden udtrækningen har mange medier spekuleret i, hvem den heldige vinder mon var.

- En af mine gode kolleger nede i kundecentret fik opkaldet fra vinderen, som dermed gav sig til kende, fortæller informationsmedarbejder i Danske Spil, Morten Hedegaard, der er helt sikker på, at der ikke er tale om telefonfis.

- På kuponen er der et langt kontrolnummer, og det kunne manden læse op for vores medarbejder, så vi er helt sikre, siger Morten Hedegaard.

Hos Danske Spil respekterer man, at vinderen ønsker at være anonym. Man fortæller dog, at han var ganske rystet efter at det gik op for ham.

- Jeg har brugt tiden til at tænke mig om. Jeg var lidt rystet. Nu har jeg samlet mod til at henvende mig, har manden fortalt til Danske Spil.

Manden, der har haft kuponen gemt i en sok siden det gik op for ham, at han havde vundet, spiller fast Eurojackpot. Gevinsten var dog på en ekstrakupon, som han købte i forbindelse med et besøg på sygehuset i Herlev.

- Nu skal der laves noget tant og fjas. Jeg overvejer at købe en lejlighed syd på. Maske skal lejligheden herhjemme skiftes ud med et hus, siger manden, der også ser frem til at investere nogle af pengene.

- Jeg holder i forvejen Børsen, nu bliver det rigtigt sjovt, siger manden, der også har takket ja til Danske Spils faste tilbud om millionærrådgivning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.