Vinder hamp-pølsen

Det er et eksklusivt dommerpanel der afgør hvem der er den endelige vinder,
18. september 2016 09:57

Salling inviterer fredag 23. september alle nysgerrige til at kigge ind og smage på i alt 30 nye danske fødevarer, der er blevet udvalgt som semifinalister til Salling Fødevarepris 2016.

Sallings interne dommerpanel vil her udpege 16 finale-produkter, som skal igennem smagsløgene på det eksklusive dommerpanel med bl.a. Michelin-kok Paul Cunningham og Masterchef-kok Jesper Koch, inden vinderen kåres torsdag 13. oktober og modtager prisen på 100.000 kroner

Og blandt de mere eksotiske bud er spegepølse med hamp fra Møllerup Gods eller gin lavet på gletsjer-is fra Grønland.

Det er bare noget af det, kunderne kan smage fredag 23. september mellem 13-18.

De 30 innovative produkter er udvalgt i skarp konkurrence blandt de i alt 115 indstillede kandidater.

- Sallings ambition er at kunne tilbyde det ypperste inden for dansk producerede fødevarer, og med prisen vil vi gerne gøre vores for at støtte op om branchen. Det glæder os, at vi år efter år har fået stadig flere kandidater til Salling Fødevarepris, ligesom vi er glade for en stadig stigende opbakning fra vores mad-entusiastiske kunder, siger Sallings direktør, Marianne Bedsted.

Flere semifinalister er fra det nordjyske, som Klausen Fisk i Hune med lyngrøget og koldrøget laks og gin fra Nordisk Brænderi i Fjerritslev.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...