Vinderne er: De bedste tabere

Holdkonkurrence - tab en masse kilo i det nye år. Der er 10.000 kr. til de bedste tabere

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

For en gang skyld gælder det om at være taber - og man skal helst tabe så meget som overhovedet muligt. Så har man en chance for at vinde.

Det gælder i en motions- og sundhedskonkurrence, Skagen på Vægten, som Spar Nord, Loop og Skagen OK og Motion står bag.

- Konkurrencen er for alle og formålet er først og fremmest at få flere til at motionere og dermed tabe sig og få et bedre helbred, men det behøver jo ikke være kedeligt - tværtimod kan det være både hyggeligt og spændende, hvis man er nogle stykker der går sammen om at tabe så mange kilo som muligt.

- Det kan være spændende og udfordrende at konkurrere indbyrdes på holdet, og når man så samtidig har chancen for at blive den store taber i den nye konkurrence, er det absolut en ekstra god grund til at gøre noget ved motionen, siger direktøren for Spar Nord i Skagen, Morten Kock.

10.000 kroner

- Spar Nord støtter motionskonkurrencen økonomisk, og der er en førstepræmie på 10.000 kroner til de bedste tabere. De næstbedste vinder 5.000 kroner og til de tredjebedste er der 3.000 kroner.

- Så vi kan vist godt ønske en rigtig glædelig jul og masser af god julemad til alle - så er der nogle ekstra kilo, man kan tabe i løbet af de otte uger, taber-konkurrencen varer i det nye år, siger Morten Kock.

Stafetløb

Både Loop og Skagen OK og Motion er sponsorer for konkurrencen, og bege er klar til at hjælpe deltagerne med at tabe sig.

- Vi arrangerer i løbet af konkurrenceperioden to stafetløb, som direkte har sigte på konkurrencen, og derudover har vi mange motionstilbud om motionsture i gang og løb i naturen omkring Skagen, og dem er man naturligvis mere en velkomne til også at benytte sig af, siger Ole Fritz Pedersen, Skagen OK og Motion.

De to stafetløb finder sted 2. februar og 2. marts.

Loop i Skagen har mange forskellige tilbud der kan gavne folk, som vil tabe sig og i det hele taget motionere.

Gode råd om kost

- I samarbejde med diætist Birthe Grønfelt tilbyder vi desuden vejledning om sund kost og gode kostvaner. I forbindelse med konkurrencen holder Birthe Grønfelt i slutningen af januar et foredrag om gode kostvaner.

- I købet af konkurrenceperiode bliver der forskellige aktiviteter i Loop, og derudover er deltagerne naturligvis velkomne til at melde sig ind i Loop og benytte sig af de mange motionsmuligheder, vi byder på. Vi har for eksempel en afdeling, hvor det er hold, der motionerer sammen, og det er da en mulighed for holdene i konkurrencen, siger Niels H. Jørgensen.

Det er Loop der lægger lokaler til når konkurrencen starter og slutter.

Start 11. januar

Der er start og indvejning af holdene fredag 11. januar og den slutter med en sidste vejning fredag 8. marts.

- Ved staren bliver der musik med et ung Skagen-band, forskellige aktiviteter i Loop, og der bliver en lille messe med forskellige stande som alle har relation til motion og sundhed.

Deltagerne i Skagen på Vægten er hold på fem.

- Men hvis man ikke selv kan samle et hold - eller hvis man mangler en eller to kan man tilmelde sig alligevel, så hjælper vi med at samle hold ud af de tilmeldte, som mangler holdkammerater, siger Niels H. Jørgensen.

Hjemmeside

Man tilmelder sig på konkurrencens hjemmeside, skagenpaavaegten.dk, eller ved at kontakte Loop.

Sidste frist for at tilmelde sig er mandag 7. januar, men når man ikke det, kan man også eftertilmelde sig på selve startdagen, 11. januar, i Loop.

Der er chance for en ekstra præmie til de hurtige, idet der blandt de hold, som har tilmeldt sig senest 19. december, trækkes lod om fire gange fem billetter til en AAB-hjemmekamp.

Ugens bedste

Deltagerne i Skagen på Vægten har mulighed for at vinde mange gode præmier. Ud over de store præmiere ved afslutningen af konkurrencen, er der hver uge en præmie til ugens bedste tabere. Det er præmier, der er skænket af forretninger i Skagen.

- Rent praktisk afvikles konkurrencen på den måde, at alle hold får indeks 100 for holdets samlede ved starten.

Holdene skal så vejes en gang om ugen og den nye vægt skal skrives ind på konkurrencens hjemmeside. Holdets indekstal reguleres så ugentlig efter den nye vægt.

- Deltagerne vil på hjemmesiden kunne holde øje med, hvordan det går både dem selv og konkurrenterne, men det er alene indekstallene, der vises. På hjemmesiden afsløres ikke kilo-tal, men alene indekstal, fortæller Morten Kock.

Konkurrencens hjemmeside kan også hjælpe deltagerne på anden måde idet den løbende opdateres med gode råd om motion og om sund kost og andet, der kan være til nytte, når nu man efter jul og nytår skal tabe sig igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.