Vinduer for ni mio. kr. til England

Harken-firma skal levere 925 vinduer til stort kontorbyggeri

Flere ordrer er på vej, så Krone Vinduer kan godt få brug for at udvide staben af medarbejdere.Arkivfoto: Klaus Jepsen

Flere ordrer er på vej, så Krone Vinduer kan godt få brug for at udvide staben af medarbejdere.Arkivfoto: Klaus Jepsen

HARKEN:Krone Vinduer i Harken har hentet en rekordstor ordre hjem fra England. Firmaet skal levere 925 vinduer til et stort kontorbyggeri i Keynsham nær Bristol.

Ordren har en værdi af ni millioner kroner og er hentet hjem af Krone Vinduers projektafdeling SA Concept.

- Ordren bekræfter vort gode samarbejde med både danske og udenlandske tegnestuer. Samtidig bringer det os lidt tættere på de vækstmål, vi har opstillet for det kommende år, siger projektdirektør Christian Olesen.

Krone Vinduer har gennem en årrække opereret på det britiske marked. Det er sket dels gennem salgsagenter, dels gennem projektafdelingen:

- Det engelske marked har generelt været hårdt ramt af finanskrisen, men nu lysner det for alvor. Løbende er der sendt mindre ordrer til England, dog aldrig i denne størrelsesorden, siger Christian Olesen.

Krone Vinduer skal levere ordren fra oktober til januar 2014, og den ventes at få betydning for beskæftigelsen på fabrikken i Harken, hvor der for tiden arbejder cirka 85 medarbejdere.

Da der også er flere andre ordrer på vej, kan der sagtens blive behov for flere medarbejdere, lyder det fra fabrikken, der er 100 procent danskejet og har fremstillet vinduer og døre i mere end 50 år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.