Vinduesfabrik mangler 25-30 nye medarbejdere

Optimisme i byggeriet, et nyt produkt og en stor efterspørgsel på danskproducerede vinduer er blandt de faktorer, der bidrager til, at Outline Vinduer skal ansætte nye medarbejdere

Arkivfoto: Lars Horn

Arkivfoto: Lars Horn

FARSØ:Det går godt hos Outline Vinduer i Farsø, som de seneste år er vækstet markant, og som forventer at fortsætte den positive udvikling. Derfor vil den nordjyske vinduesproducent nu ansætte 25-30 nye medarbejdere. De nye medarbejdere skal hovedsageligt bidrage til at imødekomme en øget efterspørgsel på Outlines produkter, herunder især det nylancerede Outline Daylight-vindue, som man har store forventninger tili.

- Det er et vindue, der rykker grænserne for energi og design i branchen, og vi har en klar forventning om, at det giver efterklang i markedet og øger behovet for endnu flere hænder, forklarer Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, og fortsætter:

- Derudover skyldes det naturligvis også, at det går godt i branchen, og at vi generelt mærker en stor efterspørgsel på vores danskproducerede vinduer.

Jens Sørensen fortæller supplerende, at man som vinduesproducent ikke helt kan undgå at mærke sæsonerne. Derfor skal de nye medarbejdere også være indstillede på at have flere arbejdstimer i sommerhalvåret end vinterhalvåret:

- Det er klart, at vi har mest travlt om sommeren, hvor de fleste arbejdstimer også kommer til at ligge. Men vi gør en stor indsats for at holde på vores medarbejdere om vinteren, og derfor har vi også de sidste uger tilbudt uddannelse såvel som efteruddannelse.

Outline planlægger at investere i mere ny teknologi det kommende år. Flere arbejdsgange og koncepter bliver således gjort digitale, hvilket kræver mere faglært arbejdskraft for fortsat at kunne løfte opgaverne. jl

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.