Aabybro

Vinduesfirma ser lyst på fremtiden

PT Vinduer indgår samarbejdsaftale. 20-25 medarbejdere skal ansættes i løbet af det næste år

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Direktør Poul Erik Pedersen (tv.), PT Vinduer og Døre i Aabybro og direktør Frans Vindbjerg, Vrøgum-Svarre i Oksbøl. Firmaerne har indgået samarbejdsaftale, fordi de står stærkere sammen.

AABYBRO:PT Vinduer og Døre i Aabybro har indgået et forpligtigende samarbejde med Vrøgum-Svarre i Oksbøl, der betyder, at de fremover kan udnytte hinandens styrker bedre.

- Det er en hård branche, vi lever i. For at vi kan overleve er det nødvendigt for begge virksomheder at øge omsætningen, så vi blev enige om et samarbejde, udtaler direktør Poul Erik Pedersen, PT Vinduer og Døre.

Vrøgum-Svarres produktionsapparat er af ældre dato. Derfor flyttes det meste af deres produktion til Aabybro, hvor der lige nu arbejder 22 mand. I løbet af det næste års tid vil de få selskab af yderligere 20-25 mand, oplyser direktør Poul Erik Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.