Vinfest i Nordkraft

Kedelhallen var i alle måder proppet under Vinfestival

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ingen grund til at lade dråberne gå til spilde. Ja, de blev nydt og smagt - og som det også fremgår af billedet talt om vin. Foto: Michael Koch

Der var vin fra Cypern, fra Italien, Bulgarien og fra den anatolske højslette, da Aalborg Vinfestival fredag proppede op til to spændende dage i vinens tegn.

Og entusiasmen var ikke svær at spore blandt de 230 gæster, der ad gangen besøgte de 25 udstillere - udstillere, der alle var i deres es som historiefortællere, der behændigt oprullede vinenes baggrund, jordbundsforholdene på dyrkningsstederne og folkene bag de mange flasker.

Og det tog publikum virkelig godt imod.

- Den passion og viden, man mærker, udstillerne har, gør det da ekstra spændende, siger to af gæsterne, Thea Jakobsen og Ermanus Botha fra Nørresundby.

Udstillerne er passionens hobbybrugere, som alle har job ved siden af, men som har valgt at dyrke vinen i stedet for at trave golfbanen tynd eller udfordre skinnebenene i oldboys-dyster.

Bag festivalen står Riborg Vinklub, og arrangementet i Kedelhallen i Nordkraft måtte melde alt udsolgt til de seks smagninger - 1400 styk havde tilmeldt sig på forhånd.

Det er første gang Riborg Vinklub er uden for Ribe, hvor de har holdt vinfestival gennem12 år.

- Men da jeg så Nordkraft første gang i 2015, var jeg ikke i tvivl. Her skal vi holde vinfestival - og vi har allerede booket 27. og 28. oktober næste år, siger Verner Thomsen, der sammen med fire andre står bag Riborg Vinklub.

Han er selv centerchef i Esbjerg, så passionen for vin er også for ham et hobbyanliggende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden