Vingård på mad-eventyr

Der er lagt op til kulinarisk aften på vingården

Knud Labohn
Vinavler Hans Jørgen Madsen ejer Glenholm, som er hjemsted for en kulinarisk aften. Arkivfoto
Vin 19. maj 2014 14:35

LØGSTØR: Det er ikke kun ædle druer, man kan smage, hvis man besøger Glenholm Vingård, Næsby ved Løgstør.

I hvert fald ikke tirsdag den 29. maj om aftenen, for her er der lagt an til en kulinarisk aften med ost som supplement til vinen.

Ostedelen - og specialiteter ved fremtidige arrangementer - står Hardy Jensen for.

Han er blandt andet kendt som formand for Vesthimmerlands museumsforening i Aars, men på Glenholm er han mad-nørd, en anden af erhvervsmandens store hobbyer.

Tanken er, at maden i høj grad skal være danske specialiteter og helst fra egnen, ligesom Glenholms egne produkter. Det gælder også ostene, der lige som øl er ved at få deres egen spændende danske underskov af osterier.

Derfor er aftenens gæst da også salgschef Mogens Poulsen fra Thise Mejeri, for her udvider man løbende sortimentet af oste, forlyder det.

Arrangementet følges op af andre hen over sommer og efterår. Blandt andet om sensorik - en indføring i smagningens kunst.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...