Skagen

Vinterbadere belønnes af restauratører

Skagens vinterbadere har taget initiativ til festival - og det anerkendes

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lis Windstrup Sørensen fra Vinterbaderne Isbryderne modtager en pris fra Skagen Hotel- og Restauratørforening for deres arbejde med at få Skagen på landkortet i en kold tid. Hun er sammen med fra venstre kasserer Thomas Hvid, formand Hans Nielsen og næstformand Jacob Sund fra Hotel- og Restauratørforeningen. Foto: Peter Broen.

SKAGEN:Vinterbadere, der i al deres nøgenhed og med masser af glæde og overskud springer i bølgen blå ved Skagen Sdr. Strand er fantastisk PR for Skagen, og at byen i slutningen af januar får besøg af 150 gæster, er værd at sætte pris på.

Så det har Skagen Hotel- og Restauratørforening netop gjort ved at give Isbryderne et økonomisk bidrag.

Formanden for restauratørerne Hans Nielsen siger, at han og kollegerne kan mærke, at vinterbaderne er i byen i en weekend i januar.

- De har formået at koble en række kulturelle oplevelser på selve vinterbaderfestivalen. Derfor er vi meget glade for initiativet, for normalt har vi ingen gæster i januar i Skagen, forklarer Hans Nielsen og anerkender, at det netop var Isbryderne fra Skagen, der lancerede en idé, som andre byer, kunne have fået, men hvor det var vinterbaderne fra Skagen, der førte ideen ud i virkeligheden.

Vinterbaderfestivalen finder sted for tredje gang i 2014. 23. januar om morgenen vil de mange entusiastiske vinterbadere hoppe i havet.

Lis Windstrup Sørensen fortæller, at på nuværende tidspunkt er der tilmeldt 110 vinterbadere, og med den forhåndsinteresse er de sikre på, at der kommer flere deltagere i 2014 end i 2013, hvor der som nævnt var 150 vinterbadere med.

. I år har vi for første gang en stor gruppe med fra Norge på cirka 25 vinterbadere. I fjor var der ganske få nordmænd med, men de har åbenbart fået mange andre med, så det er jo dejligt, når deltagerantallet øges på den måde, siger Lis Windstrup Sørensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.