Vinterens dekorationer

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Buket med tulipaner, silkefyr, nelliker og afrikanske kogler er en forholdsvis nem dekoration i oasis, som skal stikke fire op over vasens kant. Tulipaner vokser lidt i vand og skal derfor skæres lidt kortere end ønsket. Og så skal man huske at vande dekorationen.

Vi elsker traditioner og vaner som at pynte vores hus i december. Det giver os tryghed, når de samme hyggelige traditioner gentager sig. Men det er alligevel lidt sjovt at ændre dem en smule. Som julens dekorationer, mener Pia Buusmann i sin nye bog, Vinterens dekorationer. Det er en let og overskuelig bog med inspiration til pynt for folk med hang til at lave det selv. Her er opskrifter for den øvede og dem, som aldrig har prøvet. Udover en række almene tips indeholder bogen kranse af den traditionelle slags, men også dørkranse og dekorationer med utraditionelle farvevalg. Nogle er lavet af friske blomster, der med tiden tørrer ind og får et helt nyt udtryk. Og fælles for dekorationerne er, at de kan anvendes mange steder i og udenfor boligen. Nogle af tingene tager tid at lave, mens andre kan laves ret hurtigt. Du kan ændre farver og størrelse på dekorationerne, og bruge bogen som inspiration ved hjælp af Jens Buusmanns mange fotos. Sidst i bogen er der et sjovt afsnit om stjernetegnenes blomster.