USA

Virkelighedens Forrest Gump løber tværs over USA

Længden på løbet svarer til 127 maratons

Arkivfoto

Arkivfoto

USA:En 36-årig mand fra Los Angeles besluttede at løbe sig en tur. Og han blev ved og ved. Lige indtil han var løbet tværs over USA. Det lyder lidt som kult-filmen med titlen Forrest Gump, men det var ikke Tom Hanks, der løb de 539934912 km.

Patrick Sweeney hedder manden, der løb distancen svarende til 127 maratons, og hans hobby begyndte efter en dårlig afslutning på et forhold, skriver New York Post, hvor du også kan se billeder fra turen.

Turen startede 16. januar, og på de 114 dage, den varede, kom Patrick Sweeney igennem 14 stater kun iført sandaler - når han ikke løb på de bare fødder. Og da han også er veganer, fik han under hele turen kun næring af sort kaffe, kartoffelchips, peanutbutter-sandwiches og avocadoer.

Give op var ikke en mulighed

- Jeg var bekymret for skader undervejs, og turen var til tider rigtig hård. Men at give op var aldrig en mulighed, jeg overvejede, sagde Patrick Sweeney efter at have krydset mållinjen.

På turen var der flere tilskuere, som heppede på den 36-årige amerikaner ved at råbe den kendte sætning fra Forrest Gump ”Run Forrest, Run”. Og Patrick Sweeneys egne tanker om turen minder da også om noget, som Forrest Gump kunne have tænkt:

- Da jeg startede mit eventyr, havde jeg en stor tiltro til medmenneskeligheden. Og den kærlighed til mine medmennesker er kun blevet styrket af den venlighed og generøsitet, som jeg oplevede på daglig basis gennem de fremmede, jeg mødte på min vej.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.