Virksomhederne jagter de bedste

Nordjysk rekrutteringsvirksomhed har fået mere travlt

Kim Kristensen (tv) og Jan Varberg er partnere i Nordjysk Rekruttering, og de ser positivt på udviklingen på jobmarkedet.

Kim Kristensen (tv) og Jan Varberg er partnere i Nordjysk Rekruttering, og de ser positivt på udviklingen på jobmarkedet.

Ledighedstallene for januar viser for første gang længe et mindre fald i antallet af ledige. Og hos rekrutteringsvirksomheden Nordjysk Rekruttering fornemmer man også en positiv udvikling. - Vi oplever, at flere af vores kunder kan se lyset for enden af tunnelen, og at de derfor begynder at sætte ting i gang, fortæller direktør og partner Kim Kristensen. Han oplyser, at rekrutteringsniveauet i virksomheden er det højeste i et års tid. Det er især personale med kompetencer inden for salg, marketing, udvikling, ledelse og økonomi, der bliver efterspurgt. Der er fortsat mange ledige, men alligevel er det ikke altid let at få besat stillingerne. - Der går en del ledige, der selvfølgelig også søger stillingerne, men de har ikke alle de kompetencer, som vores kunder søger, forklarer Kim Kristensen. - Virksomhederne tillader sig måske at sætte større krav til evner og kvalitet. De er blevet mere kræsne. Tidligere ville de bare gerne have nogle ind, men nu har de en højere målsætning, forklarer han og fortsætter: