Øster Jølby

Virtuelle kampe i idrætshallen

Midtmors Sportsforenings nye fritidstilbud startede i går

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kun skærme, mus og tastaturer lyser op i det trange, mørke lokale, hvor blikkene er stift rettet mod computerskærmene.Foto: Bo Lehm

ØSTER JØLBY: Det emmede af koncentration fra det lille, mørke lokale i Midtmors Sport i går, da ti drenge foran hver sin computerskærm kastede sig ud i Midtmors Sportsforenings nyeste fritidstilbud, e-sport.

Deltagerne er i alderen 10 til 15 år. Der er fem på hvert hold, som dyster mod hinanden. Det vil sige, at to hold har halvanden time i lokalet, hvorefter de næste to hold tager over.

Der spilles Counter-Strike: GO lige nu. Et femte hold, som består af unge fra 20 år og op, møder ind senere og spiller Paladins. De kender en af initiativtagerne til e-sportprojektet, Bo Møller Nielsen, der er underviser på Erslev STU, og han er træner for det hold.

- Vi har fem unge trænere til CS:GO lige nu, men vi vil også gerne slå et slag for at forældre kigger forbi. Der skal gerne være nogle voksne til at hjælpe med at få det sociale liv omkring spillet i gang og til at tage styring, hvis det hele bliver lidt for kækt, siger Bo Møller Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst