Virusramt tidligere Wimbledonvinder frygter for sit liv

Tennisspilleren Marion Bartoli frygter for sit liv, efter hun har tabt sig 20 kilo på grund af mystisk virus.

FILES-SPO-TEN-MIAMI-OPEN-DAY-4 Foto: Scanpix/Matthew Stockman

FILES-SPO-TEN-MIAMI-OPEN-DAY-4 Foto: Scanpix/Matthew Stockman

Den tidligere Wimbledonvinder Marion Bartoli er blevet så syg af et mystisk virus, at hun har tabt sig 20 kilo, fortæller hun selv til et britisk tv-show.

- Jeg frygter for mit liv. Jeg er bekymret for, om mit hjerte en dag vil stoppe med at slå.

- Det her er ikke et liv. Jeg overlever bare, siger Marion Bartoli til et morgenprogram på ITV.

Ifølge den 31-årige tennisspiller er virusset så sjældent, at lægerne ikke har noget navn for det. Hun insisterer på, at hun ikke lider af anoreksi, men at hun kun kan spise økologiske salatblade og agurker uden skræl.

Derudover bliver hun nødt til at bruge handsker, når hun bruger sin mobiltelefon, da virusset har gjort hende følsom over for elektronik, og hun bliver nødt til at vaske sig i mineralvand i stedet for vand fra hanen, forklarer hun.

Den franske tennisspiller mener muligvis at have fået virusset, da hun fløj mellem Australien, New York og Indien i januar og februar i år.

- Mit liv er et mareridt. Jeg håber ikke det her for nogen som helst, og det bliver gradvist værre, siger Marion Bartoli.

Hun vil begynde på behandling på en klinik på mandag. Hun vejede omkring 60 kilo, da hun spillede tennis, men har nu tabt 20 kilo.

Marion Bartoli var inviteret til at spille en doubleturnering for tidligere spillere ved Wimbledon, men Wimbledonlægerne trak hende ud af turneringen.

- Jeg havde glædet mig til det. Jeg er glad, når jeg er på banen.

- Men lægerne har sagt, at jeg ikke må spille på grund af mit helbred. Jeg respekterer den beslutning, siger den tidligere professionelle tennisspiller.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.