Vittinghus får tæsk af Lin Dan

Hans-Kristian Vittinghus mødte overmagten i form af en meget stærkt spillende Lin Dan ved VM i Jakarta torsdag

Den danske badmintonspiller Hans-Kristian Vittinghus tabte torsdag sin 1/8-finale mod verdensstjernen Lin Dan i to sæt ved VM i Jakarta.

Danskeren tabte med 9-21 og 13-21.

Hans-Kristian Vittinghus var i forvejen ikke spået mange chancer i kampen mod den femfoldige verdensmester og dobbelte OL-guldvinder, men den 16.-seedede dansker kæmpede sin chance.

- Jeg troede fuldt og fast på, at jeg havde en chance, for jeg synes ikke, at han havde set skræmmende ud, men jeg lavede for mange fejl i dag, siger Hans-Kristian Vittinghus efter kampen til TV2 Sport.

Danskeren følte, at han havde svært ved at håndtere vinden på banen.

Før kampen havde han konstateret, at Lin Dan plejer at have det svært i Indonesien, og det var også den indstilling, som prægede Vittinghus.

Derfor blev han ved at kæmpe, og han tog føringen midt i andet sæt. Det fik Lin Dan til at lave fejl, men kun kortvarigt.

Desværre for Hans-Kristian Vittinghus styrede kineseren sig tilbage på sporet. Fra 7-7 i andet sæt rykkede Lin Dan til 13-8 og satte sig tungt på sættet og dermed også kampen.

Danskeren havde problemer med ryggen tidligere i turneringen. Måske satte det også lidt præg på hans præstation mod slutningen af kampen.

Jan Ø. Jørgensen vandt sin ottendedelsfinale tidligere torsdag og får muligheden for at hævne sin landsmand. Han skal nemlig møde Lin Dan i fredagens kvartfinale.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.