VM-bronze til Thisted-rytter

Paradressur-rytteren Susanne Jensby Sunesen kom godt fra start ved VM

Susanne Jensby Sunesen sikrede bronze ved VM. Arkivfoto

Susanne Jensby Sunesen sikrede bronze ved VM. Arkivfoto

HESTESPORT:Thisted-rytteren Susanne Jensby Sunesen sikrede sig tirsdag aften bronzemedalje VM, der bliver afholdt i Tryon i North Carolina i USA.

Stævnet har været plaget af orkanen Florence, der ramte USA i weekenden, men der var ingen slinger i valsen hos rytteren fra Hundborg/Midtthy Rideklub, der var i aktion som sen sidste af 12 ekvipager i klasse IV på hesten CSK’s Que Faire.

Susanne Jensby Sunesen vandt guld ved EM i 2017 og fik sølv ved de paralympiske lege i Rio i 2016, og tirsdag indledte hun VM med en bronzemedalje i det individuelle testprogram.

Susanne Jensby Sunesen red faktisk et bedre program, end hun gjorde ved OL i Rio i 2016. Dengang fik hun karakteren 72.171 procent, men tirsdag aften var hun et helt procentpoint højere med karakteren 73.146 procent.

Havde det ikke været for en meget lav karakter fra den amerikanske dommer kunne det endda være gået endnu bedre.

Guldet gik til hollandske Sanne Voets med karakteren 73.927 procent, mens Rodolpho Riskalla fra Brasilien tog sølvmedaljen med karakteren 73.366 procent.

Placeringen betyder også, at Susanne Jensby Sunesen er kvalificeret til lørdagens freestyle-konkurrence, hvor de otte bedste i hver kategori kan deltage.

Onsdag er Line Munk Madsen fra Vorupør i aktion på hesten Hoennerups Beebob i Kategori.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.