VM i ironman: Dansker vil i top-10 på Hawaii

Hvis Michelle Vesterby rammer dagen, så håber hun på, det er nok til en placering i top-5 ved VM i ironman.

VM i ironman: Dansker vil i top-10 på Hawaii

Danske Michelle Vesterby satser på at placere sig blandt de 10 bedste i lørdagens VM i ironman på Hawaii, hvor kun de bedste triatleter i verden får lov til at deltage.

Michelle Vesterby har været på Hawaii i to uger, og inden da var hun otte uger i Boulder i Colorado for at forberede sig optimalt til VM og tilpasse sig klimaet.

- Formen er virkelig i top nu, jeg er både mentalt og fysisk mere klar, end jeg nogensinde har været før.

- Jeg har en klar forventning om at forbedre min 12.-plads fra sidste år, men det er altså et stærkt felt, jeg kæmper mod.

- Jeg satser helt klart på en plads i top-10, men jeg tror på, at hvis jeg rammer dagen går jeg i top-5, siger Michelle Vesterby i en pressemeddelelse.

Michelle Vesterby måtte på grund af voldsomme oversvømmelser i Boulder i sidste måned rykke meget af sin træning ind i et træningscenter.

Samtidig var stemningen trykket på grund af de mange mennesker, der led under katastrofen, men humøret har i den grad fået et boost i den helt anden retning, efter at Michelle er kommet til Hawaii.

- Jeg kan mærke, at nervøsiteten stiger, men jeg føler, at jeg har den under kontrol, og lige nu prøver jeg bare at slappe af og hvile så meget som muligt frem til lørdag.

- Mit humør er helt i top, det er virkelig en dansker-fest herovre. Der er 69 danskere med, det er altså det dobbelte af sidste år, og det kan virkelig mærkes, fortæller Michelle Vesterby.

Hun debuterede på ironman-distancen i 2011 og gennemførte i 2012 fire ironman-løb, heriblandt verdensmesterskaberne, hvor hun blev nummer 12, samt Lanzarote Ironman, hvor hun blev nummer et.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.