Vock: Sæsonen er ikke en total fiasko

Bronzen var et plaster på såret over skuffelsen over den tabte finale

Colin Vock, der her misser en chance, vil ikke kalde sæsonen en total fiasko. Arkivofto: Michael Koch

Colin Vock, der her misser en chance, vil ikke kalde sæsonen en total fiasko. Arkivofto: Michael Koch

VOJENS:Frederikshavn sluttede sæsonen med en oprejsning, da de i Vojens tog bronze med en flot udesejr på 1-3 efter nederlag på hjemmebane i første kamp.

Colin Vock, Mathias Bau og Robert Carlsson scorede målene for lidt over 2000 tilskuere i Vojens, som måtte gå slukørede hjem. De ishockey-interesserede sønderjyder havde nok sat næsen op efter mere, efter SønderjyskE sejrede med 2-3 i første kamp i Frederikshavn.

Bronzen er et lille plaster på såret efter nederlaget i semifinalen til Herning, som gjorde mere end ondt på Frederikshavnerne.

- Det var to hårde kampe at gå ind til. Vi havde et hårdt nederlag i syvende kamp. At blive mentalt klar til de her to kampe var hårdt, men vi gjorde det. En tredjeplads er bedre end en fjerdeplads, siger amerikanske Colin Vock, der bidrog til bronzemedaljerne med et mål i søndagens returkamp.

- Vores mål var selvfølgelig at gå i finalen og få guldhjelmene i år. Det opnåede vi ikke. men de her kampe er vigtige for fansene, klubben, trænerne og på mange andre områder, så vi er så glade, som vi kan være for de her bronzemedaljer, siger Colin Vock og understreger, at det var vigtigt at slutte godt af ovenpå semifinaleskuffelsen.

- Ja. Det er vigtigt for alle at slutte godt af. Og tredjepladsen er bedre end fjerdepladsen, blev vi enige om i omklædningsrummet, selvom det var svært at samle sig ovenpå skuffelsen mod Herning. Det var det hårdeste nederlag i min karriere, men vi rejste os, og det er vi glade for, lyder det fra Colin Vock.

Amerikaneren lægger ikke skjul på, at holdet havde sat næsen op efter at kæmpe om guldet. Bronzen er dog en form for blåstempling af, at det trods alt var tæt på, mener han.

- Det er ikke en total fiasko. Vi gjorde mange gode ting og var én kamp fra at gå i finalen. Det er hårdt lige nu, men hvis du kommer tilbage om en uge og spørger drengene, tror jeg det ser anderledes ud. Hvis vi om noget tid ser tilbage, opnåede vi mange gode ting i år, så der er positive ting i fremtiden for Frederikshavn, slutter Colin Vock.

Amerikaneren blev noteret for over 60 point i denne sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.