Nordjylland

Vold på marked og til 90’er-fest

Politiet havde travlt lørdag aften og natten til søndag

En kvinde blev lørdag anholdt for at have sparket og spyttet på en politimand til 90er-festen her i Kildeparken. Foto Claus Søndberg

En kvinde blev lørdag anholdt for at have sparket og spyttet på en politimand til 90er-festen her i Kildeparken. Foto Claus Søndberg

NORDJYLLAND:Flere personer måtte på skadestuen efter vold, og en række personer blev anholdt i Nordjylland natten til søndag.

På campingpladsen ved Hjallerup Marked fik en 37-årig mand fra Randers en flænge i panden omkring kl. 02.30, efter han angiveligt blev slået med en campingstol. Manden, som var beruset, blev bragt til skadestuen. Han ville ikke fortælle politiet, hvordan volden skete, oplyser vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi.

En times tid senere - ca. kl. 03.30 - var der ballade på havnen i Skagen, hvor to familiemedlemmer - en onkel og en nevø - havde været i et længerevarende skænderi. Det endte med, at den ene, en 46-årig lokal mand, angiveligt blev sparket i hovedet. Han blev kvæstet og indlagt på sygehus, men kvæstelserne er ikke livsfarlige, oplyser politiet. En 38-årig lokal mand er anholdt og sigtet i sagen.

Ballade til 90’er-fest

Ved den store 90’er-fest i Kildeparken i Aalborg var der også ballade. Ifølge politiet havde en 34-årig beruset kvinde fra Jammerbugt-område været i skænderi med kontrollører, som blev sparket. Da politiet nåede frem, sparkede og spyttede hun en betjent og blev anholdt, sigtet for vold mod tjenestemand i funktion. Ingen var dog kommet noget til ved episoden, som skete lørdag ved 19.30-tiden.

Efter at have sovet rusen ud i detentionen blev kvinden løsladt søndag morgen - dog stadig sigtet. Hun husker intet om episoden, har hun fortalt politiet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.